Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 10 feb 2016 / 12:06 uur

Bekende Nederlanders in wasmiddelreclame

Frans Bauer is weer terug op de televisie. Niet met een eigen programma, maar in een wasmiddelreclame.

De zanger wast zelf nooit zijn kleding, laat hij in RTL Boulevard weten. Dat doet zijn vrouw Mariska. De twee zijn dan ook samen in de nieuwe reclame van Robijn, waarin Frans een volle wastas aan Marika overhandigt, te zien. En daarmee zie je volgens Frans hoe het er in het echt bij de Bauers aan toe gaat.

BN’ers in de hoofdrol

Familie Bauer is niet de enige die een wasje voor het wasmiddel draaide. Onder meer Gordon, Chantal Janzen en Isa Hoes gingen hen voor.

Uit de oude doos

Hoe nieuwer hoe spectaculairder geldt niet voor iedere reclame. Nog in de jaren ’90 klom Nederlandse modeontwerper Frank Govers voor het wasmiddel op een hoge berg met zingende boeddhisten, waarin hij vertelt hoe kleuren hem inspireren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bekende Nederlanders in wasmiddelreclame
Sluiten