Zoë Boven
Zoë Boven Entertainment 12 feb 2016 / 19:05 uur

Adele is flink afgevallen

We weten allemaal dat ze kan zingen, maar Adele bewijst in het laatste nummer van Vogue dat ze ook modellenskills heeft.

De zangeres poseerde niet alleen voor het modeblad, ze is ook erg openhartig over hoe dingen in haar leven zijn veranderd sinds de release van haar album 21 in 2001 en het album 25 in 2015.

Gezonder

Om te beginnen geeft Adele toe dat ze een stuk gezonder leeft. Ze eet en drinkt bepaalde voedingsmiddelen niet meer om haar keel te beschermen en is gestopt met roken. Ook drinkt ze bijna geen alcohol meer.

„Ik probeerde wat conditie op te bouwen voor mijn tour”, zegt ze. „Dus ben ik wat afgevallen.” De zangeres past nu in ‘normale kleding’, ze vindt het naar eigen zeggen erg bijzonder dat ze nu in elke winkel zomaar kleding uit het rek kan pakken, want voorheen was dat altijd lastig.

Rihanna en Bruno Mars

In het interview gaat het ook over Adele haar idolen. De 27-jarige zangeres zei in het verleden dat ze graag met Rihanna samen wilde werken, maar van Bruno Mars wordt ze ook erg enthousiast. „Ik ben altijd groot fan van Bruno geweest”, zegt ze. „Toen we samen werkten was hij geweldig. Hij kan alles: de beste liedjes zingen, terwijl hij drumt of bas speelt. Ik denk dat hij een van de grootste artiesten ter wereld wordt.”

Moeder

Ondanks haar drukke leven zegt Adele dat haar focus op haar zoontje Angelo Konecki, ligt. „Sinds ik moeder ben leef ik pas echt. Ik heb een doel waar ik dat eerst niet had. Het belangrijkste is moeder zijn, dan kom ik, en dan pas mijn werk”, besluit ze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adele is flink afgevallen
Sluiten