Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Entertainment 27 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

Zieke Antje ontmoet droomman George Clooney

De komst van George Clooney naar Amsterdam bracht dinsdagavond nogal wat teweeg. De Hollywoodster was in ons land op uitnodiging van het Poscode Loterij Goed Geld Gala. Voor de 39-jarige Antje Buisman werd het bezoek van Clooney aan onze hoofdstad er helemaal een om nooit te vergeten. Zij stond bij RTL Late Night oog in oog met haar droomman.

Ziekte

Antje heeft een zeldzame en ongeneeslijke ziekte, waardoor haar spijsvertering niet goed werkt. Ze kan niet eten of drinken en krijgt sondevoeding. Haar levensverwachting is onzeker, maar de verwachting is dat ze niet heel oud zal worden. Minimaal eens per maand moet de vrouw onder narcose en daar komt het bijzondere van haar verhaal: ze droomt elke keer dat ze een kopje koffie drinkt met George Clooney.

Nadat bekend was dat Clooney in de uitzending van Humberto Tan zou zitten, besloot de dochter van Antje, Chanda Buisman, de stoute schoenen aan te trekken en een Facebookbericht te sturen naar het programma. Daarin legt ze uit dat haar moeder elke keer wanneer ze onder narcose wordt gebracht over de filmster droomt: „Alle anesthesisten en artsen weten wanneer mama op tafel verschijnt dat ze met George Clooney in haar droom verwijnt.”

Dag lieve Humberto,Mijn mama Antje is 39 jaar en inmiddels al zeven jaar ernstig ziek. Je zal wel denken daar komt weer…

Posted by Chanda Plantenga on Thursday, January 21, 2016

De post kreeg zoveel likes en werd zoveel gedeeld dat RTL Late Night besloot de droom van Antje uit te laten komen: „Toen ik onder narcose ging, mocht ik een droom uitzoeken. Ik koos voor koffie drinken met George Clooney. Ik wilde een kopje latte macchiato drinken met hem en sindsdien is dat een eigen leven gaan leiden”, legt ze zelf uit.

Droom wordt werkelijkheid

Dinsdagavond stond ze daadwerkelijk koffie te drinken met ‘de man van haar dromen’, al bleef het voor Antje bij het ruiken aan de koffie. Toch was het voor de vrouw een droom die uitkwam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.