Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 24 jan 2016 / 12:20 uur

Zayn Malik (ex-1D) kondigt eerste single aan

De popwereld is benieuwd naar de debuutsingle van ex-One Directionlid Zayn Malik. Aanstaande vrijdag komt Pillowtalk uit, het eerste nummer van de in maart vorig jaar uit One Direction gestapte zanger. Dat maakte de 23-jarige Brit zondag zelf bekend via Twitter.

R&B-klant

Grote vraag daarbij is of de single laat horen of Malik in potentie de Robbie Williams of Justin Timberlake – twee wereldsterren die hun succesvolle boybands verlieten om solo nóg succesvoller te worden – van One Direction is. Wat voor soort nummer Pillowtalk is, is niet bekendgemaakt. Al heeft Malik in een eerder interview weleens gezegd dat hij meer de R&B-kant op wil met zijn solocarrière.

Komend voorjaar verschijnt het eerste eigen album van Malik.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zayn Malik (ex-1D) kondigt eerste single aan
Sluiten