J. Geerdink
J. Geerdink Entertainment 29 jan 2016 / 16:47 uur

Spinnin’ Records opent eigen hotel in Miami

Spinnin’ Records breidt zijn activiteiten verder uit. Tijdens de Miami Music Week, hét Amerikaanse dance-event van het jaar, opent het Nederlandse dancelabel namelijk zijn eigen hotel in de Amerikaanse kustplaats. Inclusief vette poolside events, zo meldt Spinnin’ vrijdag aan Metro.

ALDA Events uit Nederland en het in Miami gevestigde DiskoLab werken samen aan deze bijzondere productie, waarbij het nieuwe boutiquehotel Nautilus aan Miami South Beach van 16 tot en met 20 maart volledig in het teken staat van Spinnin’ Records en diens stal van Nederlandse dj’s.

Hosting

Die vijf dagen vinden er poolside party’s plaats in de Nautilus Cabana Club, midden in het fameuze Art Deco District van Miami. De hosting is iedere avond in handen van een andere partij. Spinnin’ Sessions verzorgt vanzelfsprekend een avond, maar ook Oliver Heldens met zijn label Heldeep Records, DOORN Records van Sander van Doorn, Blasterjaxx met Maxximize en de artiesten van Spinnin’ Deep treden op als host.

In het hotel zelf laten de beste dj-talenten ter wereld hun kunsten zien. Inclusief diverse verrassingsacts, zo meldt Spinnin’ Records. De complete line-up wordt binnenkort bekendgemaakt, limited VIP Passes en tickets zijn alvast te koop via http://spinninhotel.wantickets.com.

Reageer op artikel:
Spinnin’ Records opent eigen hotel in Miami
Sluiten