Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 17 jan 2016 / 18:00 uur

Primeur! Trailer nieuwe film Familieweekend

Familieweekenden worden vaak als een ‘moetje’ gezien, maar in de nieuwe komediefilm Familieweekend is dat wel anders.

Wanneer rijke weduwnaar Pieter Severijn zijn kinderen uitnodigt, staan zij te popelen om langs te komen. Hij wil dringend iets bespreken en Roderick, Fleur en Benjamin denken wel te weten wat: de verdeling van het familiefortuin.

Verrassende wending

Maar bij aankomst op het landgoed blijkt dat niet het geval. Hun vader wil hen voorstellen aan de mooie, dertig jaar jongere Bonnie en kondigt aan met haar te gaan trouwen. Iets waarvan de familie niets moet weten.

De familie is bang dat de ordinaire blondine er met de erfenis vandoor gaat en doet er dan ook alles aan om het huwelijk te stoppen. In het heetst van de strijd speelt de vraag wat is belangrijker: geld of toch familie? een steeds grotere rol.

Familieweekend gaat op 18 februari in première.

De bekende cast bestaat onder meer uit: Jelka van Houten (Fleur), Derek de Lint (Pieter), Dirk Zeelenberg (Roderick), Jennifer Hoffman, Tim Haars, Cees Geel, Sanne Langelaar, Cynthia Abma en Loes Luca.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Primeur! Trailer nieuwe film Familieweekend
Sluiten