Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 26 jan 2016 / 11:06 uur

Onrust door exit derde Wie Is De Mol-kandidaat

Ongeloof, opluchting en onrust wisselden elkaar op Twitter af nadat Ellie Lust zaterdag Wie Is De Mol? verliet.

Want wie is dan de Mol? Niet alleen veel fans van het televisieprogramma, maar ook huidige kandidaten Cécile en Marjolein verdachten Lust. Wat niet zo heel vreemd is, aangezien de politiewoordvoerster al in de eerste aflevering de kantjes ervan afliep.

Verdachtmakingen

In een overvolle metro in Santo Domingo (hoofdstad Dominicaanse Republiek) moesten de deelnemers verschillende opdrachten uitvoeren. Lust kreeg de opdracht tien mensen met een hoofddeksel te verzamelen, iets wat volgens de anderen niet zo heel lastig was. Toch wist ze er niet in te slagen.

En ook in aflevering twee maakte Lust zich verdacht. Bij de vijfde opdracht moest de groep zich in duo’s verdelen, waarna een van de twee een verlaten klooster binnen mocht. Oude mollen deden hun verhaal, maar daar kreeg Lust niets van mee. Zij zocht hoopvol naar vrijstellingen.

Lust voelde zich als een vis in het water bij de lasergame opdracht in aflevering drie, maar wist haar favoriete rol niet helemaal waar te maken. Het geld kwam wel over de finish, maar niet met een verdubbellaar. Terwijl ze die wel eventjes aanraakte tijdens het rennen over het parcours.

Opluchting

Toch zijn mensen ook opgelucht dat Lust de Mol niet is. Nog in oktober 2015 kwam een politiemedewerker die geheime informatie verkocht, aan het licht. En aan één politiemol heeft men wel genoeg.

Onrust

De grote vraag: Wie gaat de Mol nu ontmaskeren? blijft. Met de politieachtergrond van Lust was zij de aangewezen persoon.

Veel mensen vragen zich op Twitter ook af hoe het met de etherdiscipline moet. In de tweede aflevering kwam de ware Lust naar boven. Ze kon het niet aan zien hoe haar medekandidaten met de portofoons tijdens een opdracht zaten te prutsen. Ze greep daarom in en gaf een lesje etherdiscipline: hoe je een portofoon moet gebruiken. Iets om nooit te vergeten.

https://twitter.com/ffab_/status/690995936286392320

Reageer op artikel:
Onrust door exit derde Wie Is De Mol-kandidaat
Sluiten