Eefje van Son
Eefje van Son Entertainment 13 jan 2016 / 16:12 uur

One Direction stopt, wat brengt de toekomst voor ze?

Het is definitief: One Direction gaat uit elkaar. Vijf maanden eerder gaf de band al aan zich tijdelijk op andere dingen te willen gaan concentreren, maar met de bedoeling om daarna weer samen muziek te maken. Nu wordt binnenkort toch echt het slotakkoord gespeeld, zo weet US Weekly.

Afgelopen november gingen er al speculaties de ronde dat de populaire boyband uit elkaar zou gaan. Bandlid Niall Horan bracht toen naar buiten dat het om een lange break ging: „We nemen gewoon vrij om onze vrienden en familie weer te zien en om terug te blikken op wat we de afgelopen jaren gedaan hebben.” Nu heeft het viertal toch besloten die pauze een permanent te maken en hun contract niet te verlengen. Ook gaan ze in 2016 niet meer op tournee.

De reden? Volgens een anonieme bron is deze heel simpel: „De jongens willen vrienden blijven, maar ze zijn uitgeput en willen hun solocarrières beginnen.” In maart 2015 stapte Zayn Malik al uit One Directon om zich op zijn solocarrière te richten.

Wat gaat het viertal doen?

De mannen willen hun solocarrières echter niet per se achter een microfoon voortzetten. Zo is Liam Payne volgens een tweede insider geïnteresseerd in het schrijven en produceren van nummers en wil Harry Styles in de toekomst verschijnen op het witte doek. „Harry is bezig met zingen en acteren”, vult de eerste bron aan. Louis Tomlinson gaat het in de toekomst druk krijgen met het vaderschap. In juli werd bekend dat de 24-jarige popster een kindje verwacht met stylist Briana Jungwirth. Wat Liam Horan voor ons in petto heeft, is nog maar de vraag.

De boyband, die in 2010 door Simon Cowell werd samengesteld nadat ze ieder apart aan X Factor hadden meegedaan, gaat nog wel een nieuwe video uitbrengen voor een nummer op het laatste album.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
One Direction stopt, wat brengt de toekomst voor ze?
Sluiten