J. Geerdink
J. Geerdink Entertainment 30 jan 2016 / 12:55 uur

Maan (18) wint zesde seizoen The Voice

De pas achttienjarige Maan de Steenwinkel heeft vrijdagavond de finale van het zesde seizoen van The Voice of Holland gewonnen. Zij werd door de kijkers gekozen tot winnares en versloeg de ervaren rotten Brace en Jennie Lena en rcoker Dave. Maan krijgt, naast de felbegeerde titel, een auto en een platencontract. Tijdens de finale bracht ze bovendien haar door DJ Hardwell geproduceerde single Perfect World ten gehore.

Vierde zege Borsato

Maan werd dit seizoen gecoacht door Marco Borsato, die na vijf seizoenen afzwaait en zijn stoel overdraagt aan Guus Meeuwis. Het was voor Borsato de vierde keer in vijf edities dat hij als winnende coach afsloot. Eerder loodste hij ‘zijn’ acts Iris Kroes, Julia van der Toorn en O’G3NE naar de overwinning.

Reageer op artikel:
Maan (18) wint zesde seizoen The Voice
Sluiten