Metro
Metro Entertainment 26 jan 2016 / 21:10 uur

In Beeld: Ellie Goulding in Ziggo Dome

Amper drie jaar geleden stond Ellie Goulding midden op de dag in de tent op Pinkpop. Ze was toen nog vooral in Groot-Brittannië al heel groot, maar door hitje Lights begon ze ook op het vasteland steeds meer voet aan de grond te krijgen.

Anno 2016 is de blonde zangeres een wereldster die moeiteloos in no time arena’s als de Amsterdamse Ziggo Dome uitverkoopt. Daarbij geholpen door het hitsucces van nummers als Burn, Outside en natuurlijk Love Me Like You Do, dat mede door gebruik in de film 50 Shades of Grey een enorme wereldhit werd.

De eind december 29 geworden Britse trad vanavond op in een uitverkochte Ziggo Dome en ook onze fotograaf Bart van der Putten was daarbij aanwezig. Hij kwam terug met deze fotoserie van Elena Jane Goulding.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In Beeld: Ellie Goulding in Ziggo Dome
Sluiten