Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 20 jan 2016 / 10:20 uur

George Clooney maakt tijd vrij voor Humberto Tan

Humberto Tan heeft weer een grote ster gestrikt om zijn programma RTL Late Night een uur lang aan te wijden. Niemand minder dan George Clooney neemt op 26 januari plaats aan de tafel van Tan.

Mensenrechten

De aflevering wordt uitgezonden vanuit Koninklijk Theater Carré, waar Clooney eerder die dag spreekt op het Goed Geld Gala. De Amerikaanse acteur is daar namens zijn eigen mensenrechtenorganisatie Not On Our Watch. Clooney’s werk als mensenrechtenactivist zal dan ook voor een groot deel onderwerp van gesprek zijn bij RTL Late Night. Volgens de aankondiging van RTL, gaat Humberto ook in op het privéleven van de acteur, zoals zijn huwelijk met de mensenrechtenadvocate Amal.

Het komt vaker voor dat Humberto Tan een uur lang dezelfde gast in zijn show heeft. Het gaat dan meestal om grote sterren uit de entertainmentwereld. Zo was de boyband One Direction als eens te gast, net als komiek John Cleese en muzikant Pharrell Williams.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
George Clooney maakt tijd vrij voor Humberto Tan
Sluiten