Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 25 jan 2016 / 20:05 uur

Exclusief: De nieuwste teaser van House of Cards

Het nieuwe seizoen van House of Cards gaat op 4 maart van start en nog steeds is het vrij geheimzinnig wat er staat te gebeuren. Dankzij korte filmpjes wordt inmiddels echter beetje bij beetje duidelijk welke kant het in seizoen 4 op gaat met de Underwoodjes.

Schep

In de nieuwste teaser van de serie – die maandagavond exclusief via metronieuws.nl te zien is – zien we dat Doug Stamper nog steeds prima overweg kan met een schep en dat Frank zich het applaus van zijn campagneteam met een grijns laat welgevallen. Claire is echter in geen velden of wegen te bekennen… Zou ze Frank na haar laatste woorden in seizoen 3 inderdaad in de steek hebben gelaten?

Eerder gaf Netflix ook al de volgende teasers vrij van de met vele Emmy’s bekroonde dramaserie.

https://www.youtube.com/watch?v=Se44ed4KBMA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Exclusief: De nieuwste teaser van House of Cards
Sluiten