Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 26 jan 2016 / 22:00 uur

Ex Mariah Carey reageert hilarisch op haar verloving

Mariah Carey is weer verloofd en dat mag gezien worden. De zangeres kreeg van haar nieuwe liefde, miljardair James Packer een gigantische verlovingsring. Gelukkig ziet haar ex Nick Cannon daar wel de lol van in.

Op de ring van La Carey zit een diament van maar liefst 35 karaat, die naar verluidt bijna tien miljoen euro heeft gekost. De 35-jarige Cannon, die van 2008 tot 2015 met de zangeres getrouwd was, is duidelijk erg onder de indruk van de prijzige ring.

Meme

Met een door een fan gemaakte meme op Instagram neemt hij zichzelf in de maling. Op de foto zien we een flauwgevallen Cannon die door comedian Kevin Hart gerustgesteld wordt: ,,Het is maar een ring, Nick.”

Natuurlijk kan de cabaretier en presentator wel om de grap lachen en is hij vooral heel blij voor zijn ex getuige de hashtags, waarin hij Carey en Packer een ,,geweldig koppel” noemt en veel geluk wenst.

https://www.instagram.com/p/BA3vDGjEQcy/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ex Mariah Carey reageert hilarisch op haar verloving
Sluiten