Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 29 jan 2016 / 12:31 uur

Dit is ‘m dan: de nieuwe single van Zayn Malik

Het vorig jaar opgestapte One Direction-lid Zayn Malik heeft zijn eerste solosingle gereleased, Pillow Talk. In de clip is een hoofdrol weggelegd voor Gigi Hadid, model en sinds enige tijd het vriendinnetje van de zanger. Samen wordt het stel overigens ZiGi genoemd.

Richting

Over het liedje zelf werd de afgelopen weken al druk gespeculeerd. Want, welke richting zou de jonge Brit opgaan met zijn eigen muziek? Met het uitbrengen van de single is nu duidelijk dat het de r&b-kant is geworden en niet de pop/rockkant waar hij in zijn begintijd bij One Direction nogal naar neigde.

Het nummer is de eerste single van zijn debuutalbum dat Mind of Mine gaat heten, zo vertelde Malik donderdag in een radiointerview. Het album komt naar alle waarschijnlijkheid uit in maart.

Stoppen

Hoewel de rest van One Direction sinds een paar weken een pauze heeft ingelast (waarvan tot op heden niet duidelijk is hoe lang die gaat duren), stapte Malik vorig jaar vrij onverwacht al definitief uit de groep. In een interview dat de 23-jarige deze week gaf, vertelde hij nooit echt in de band te hebben gewild en zei hij dat hij eigenlijk al sinds het eerste jaar wilde stoppen.

Bekijk de clip hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is ‘m dan: de nieuwe single van Zayn Malik
Sluiten