Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 29 jan 2016 / 14:35 uur

Deze ode aan George Clooney is hilarisch

Van Linda de Mol tot Humberto Tan en Winston Gerschtanowitz, allemaal zijn ze fan van George Clooney. Zeker sinds de Amerikaanse acteur afgelopen week in ons land was om zijn goede doel Not On Our Watch te promoten.

De ergste Clooneystorm is inmiddels (gelukkig) weer gaan liggen, maar de Nederlandse cabaretier Roel C. Verburg wilde zijn liefde voor de knappe toneelspeler toch nog even bezingen in een ode. Hij zong zijn nummer Oh Oh George Clooney vrijdagmorgen live op Radio Veronica in het programma Rinkeldekinkel van Jeroen van Inkel.

Beluister het liedje hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze ode aan George Clooney is hilarisch
Sluiten