Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 20 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

Deze Mol-kandidaten sloten ‘verbondjes’ voor altijd

Niets is wat het lijkt in Wie is de Mol, maar sommige ‘verbondjes’ zijn wel degelijk the real deal. Het programma staat aan de wieg van menig sterrenvriendschap.

Martine & Margriet

Margriet van der Linden loog haar kamergenootje Martine Sandifort 8 weken lang voor, maar kennelijk heeft laatstgenoemde het de mol 2015 vergeven. Sterker nog: ze zijn zelfs samen gaan werken! Onder de titel RaMarMar hebben de dames sinds vorige week een praatprogramma in de nacht van zondag op maandag van Radio 2. Het programma is volgens Margriet bedacht op een hotelkamer in Sri Lanka.

Rik & Marlijn

Dat samen op de kamer slapen lijkt een goede start voor een vriendschap. In hetzelfde seizoen als Martine en Margriet vonden namelijk ook Rik van de Westelaken en Marlijn Weerdenburg elkaar. De NOS-nieuwslezer en de Danni Lowinksi-actrice zijn als twee handen op een buik en gingen onlangs zelfs samen op vakantie naar Australië.

https://www.instagram.com/p/9dPrkHCQz0/

Anna & Hanna

Actrice Anna Drijver en schrijfster Hanna Bervoets deden samen mee aan het elfde seizoen van Wie is de Mol en verloren elkaar daarna niet meer uit het oog: ze zijn vriendinnen en schreven wekelijks samen een column in het tijdschrift Viva. De column is ten einde, maar de vriendschap duurt voort.

Jan & Art & Patrick

Seizoen 11 was sowieso een vruchtbare als het om vriendschappen gaat, want ook presentator Art Rooijakkers (winnaar) hield aan zijn deelname een aantal vrienden over. Met Jan Kooijman en Patrick Stoof drinkt hij nog geregeld een biertje. Art is zelfs op kraambezoek geweest na de geboorte van Jan z’n kinderen.

Tim & Taeke

Je ziet het al in de afleveringen, maar Tim Hofman en Taeke Taekema hebben elkaar dit seizoen ook helemaal gevonden. Zeventien weken geleden (toen de opnames dus net achter de rug waren), postte Tim al gezellige een kroegfoto met de oud-hockeyer op Instagram en daar zullen er ongetwijfeld nog veel van volgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze Mol-kandidaten sloten ‘verbondjes’ voor altijd
Sluiten