Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 10 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Dalende kijkcijfers voor Wie is de Mol

Wie is de Mol blijft natuurlijk mateloos populair. Toch scoorde de aflevering van zaterdag beduidend minder dan alle afleveringen van de afgelopen drie jaar. Voor het eerst sinds drie jaar zat WIDM namelijk weer onder de 2 miljoen kijkers.

De aflevering van zaterdag werd door ruim 1,8 miljoen mensen bekeken. Misschien komt het door de verplaatsing van de vertrouwde donderdagavond naar zaterdagavond dat de Mol minder scoort? Het lijkt er wel op. Die andere Mol wist namelijk bijna net zo goed te scoren met haar programma: zaterdag begon er een nieuwe reeks van Weet Ik Veel, het spelletjesprogramma van Linda de Mol. Er keken ruim 1,7 miljoen kijkers.

De eerste aflevering van Wie is de Mol scoorde maar liefst 2,2 miljoen kijkers. Het programma moest dus fors inleveren. Overigens waren beiden Mollen niet de winnaars van de zaterdagavond. Die plek was weggelegd voor Robert ten Brink, die 1,9 miljoen televisiekijkers trok met All You Need is Love.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dalende kijkcijfers voor Wie is de Mol
Sluiten