Esther Zandberg
Esther Zandberg Entertainment 7 dec 2015 / 20:49 uur

Zoontje Kim Kardashian en Kanye West heet Saint

Niet South en tegen alle verwachtingen in ook niet East is de naam van het kersverse zoontje van Kim Kardashian en Kanye West. Het koppel heeft hun zoon namelijk Saint genoemd, zo maakte de ster bekend via Twitter.

Saint werd zaterdag geboren en woog bij de geboorte acht pond. De bevalling van Kim Kardashian is ook dit keer niet zonder complicaties verlopen. Volgens TMZ had de realityster weer last van een vastzittende placenta. Kim zou de geboorte van haar tweede kind ‘de meest pijnvolle ervaring ooit’ hebben genoemd.

Kim Kardashian ligt op dit moment nog steeds in het ziekenhuis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoontje Kim Kardashian en Kanye West heet Saint
Sluiten