Remco Visser
Remco Visser Entertainment 15 dec 2015 / 21:50 uur

Youp van ’t Hek opnieuw onwel; onderbreekt tournee

Youp van ’t Hek is genoodzaakt zijn huidige tournee tot nader order te onderbreken, nadat de cabaretier dinsdagavond tijdens een try-out van de voorstelling Licht in Middelburg wederom onwel werd. Dat maakte zijn bedrijf Hekwerk bekend.

Afgelopen donderdag werd hij ook al onwel op het podium van theater De Willem in Papendrecht. Twee artsen keken hem daar ter plekke na en stelden vast dat zijn toestand niet ernstig was. Toch was hij niet in staat verder te spelen. In het ziekenhuis is Van ’t Hek verder onderzocht, maar daar werd de oorzaak niet achterhaald. De cabaretier mocht dezelfde avond weer naar huis.

Nu het opnieuw mis is gegaan heeft het impresariaat besloten de tournee uit te stellen. ,,Het medisch onderzoek naar de oorzaak wordt vanzelfsprekend voortgezet”, aldus Hekwerk. ,,Onze excuses voor eventuele ongemakken en alvast dank voor uw begrip”, stond er op de site.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Youp van ’t Hek opnieuw onwel; onderbreekt tournee
Sluiten