Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 31 dec 2015 / 12:34 uur

Wat te kijken op televisie in het nieuwe jaar

Tijdens de kerstvakantie heb je alle gemiste televisie-uitzendingen weer terug kunnen kijken. Tijd voor een overzichtje van enkele programma’s die beginnen in het nieuwe jaar.

1 Wie is de Mol?

Het programma Wie is de Mol? trapt zaterdag het nieuwe televisieseizoen af. Tijdens verschillende opdrachten in het buitenland wordt een groep bekende Nederlanders gesaboteerd door de Mol. Wie die oplichter is en of de uiteindelijke winnaar met een goed gevulde geldpot naar huis gaat, blijft tot het einde de brandende vraag.

Zaterdag 2 januari om 20.30 uur op NPO 1.

(vlnr) Klaas van Kruistum, Airen Mylène, Rop Verheijen, Tim Hofman , Ellie Lust, presentator Art Rooijakkers, Marjolein Keuning, Annemieke Schollaardt, Cécile Narinx, Remy van Kesteren en Taeke Taekema. Foto: Avrotros

2 Weet Ik Veel

Een week later begint ook Weet Ik Veel weer. Presentatrice Linda de Mol vraagt iedere uitzending drie bekende Nederlanders het hemd van het lijf. Wie de meeste kennis heeft, mag samen met een student uit het publiek spelen voor geld.

Zaterdag 9 januari om 20.00 uur op RTL 4.

3 All You Need Is Love

Na je kennis te hebben bijgeschaafd, kun je wegzwijmelen bij een aflevering van All You Need Is Love. Het programma is ieder jaar op kerstavond te zien, maar gaat vaak nog even door in het voorjaar.

Zaterdag 9 januari om 21.30 uur op RTL 4.

Presentator All You Need Is Love Robert ten Brink. Foto: ANP

4 Battle On The Dancefloor

Battle On The Dancefloor is helemaal nieuw op de buis. In het programma strijden getalenteerde dansgroepen tegen elkaar om de titel. Er verschijnen wel een paar oude bekenden. Dennis Weening gaat de boel presenteren. Danser Timor Steffens, choreagraaf Dan Karaty en actrice Pip Pellens nemen de taak als jury op zich.

Woensdag 20 januari om 20.30 uur op RTL 5.

5 Valhalla

In Valhalla probeert Valerio Zeno dromen waar te maken. En niets lijkt onmogelijk. Een jongen in een rolstoel ergert zich er enorm aan dat hij altijd zo moet uitkijken in de supermarkt. In de winkel van Valhalla hoeft dat niet. Hij mag alles omverrijden.

Maandag 4 januari om 20.30 uur op NPO 3.

Valerio Zeno. Foto: Annemieke van der Togt / BNN

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat te kijken op televisie in het nieuwe jaar
Sluiten