Metro
Metro Entertainment 31 dec 2015 / 13:20 uur

Tarantino heeft plannen voor Kill Bill 3

Het is alweer elf jaar geleden dat Uma Thurman voor het laatste te zien was in Kill Bill. Maar als het aan Quentin Tarantino ligt, keert de actrice snel terug in haar rol als Beatrix Kuddo. Hij overweegt een derde deel van de actiefilm te maken. Dat zei de filmmaker woensdag in een interview met het Amerikaanse blad Variety.

Bride Uma

„Pin me er niet op vast, maar het zou me niet verbazen als The Bride (de bijnaam van Beatrix) nog één keer haar opwachting maakt", aldus de regisseur, van wie net The Hateful Eight is uitgekomen. „Ik heb het er met Uma over gehad. Ik heb ook nog veel materiaal liggen wat ik niet gebruikt heb voor de eerste twee delen en wat nu van pas kan komen."

Tarantino ziet Kill Bill nog altijd als zijn ‘meest visionaire werk’. De film, waarvan deel I en II verschenen in 2003 en 2004, gaat over de vendetta van The Bride, gespeeld door Uma Thurman. De eerste twee delen leverden ruim 300 miljoen euro op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tarantino heeft plannen voor Kill Bill 3
Sluiten