Elena van Doorn
Elena van Doorn Entertainment 9 dec 2015 / 14:35 uur

Riante fooi voor pizzakoerier bij RTL Late Night

Pizzakoerier Jeff Louis uit Ohio werd afgelopen week verrast met een fooi van 650 euro van een lokale kerkgemeenschap. Hij nam zijn reactie op camera op en plaatste deze op Facebook. Vervolgens ging de post wereldwijd viral. RTL Late Night besluit dinsdagavond dit trucje gewoon eens na te doen.

Late Night-sidekick Luuk Ikink kwam erachter dat pizzakoeriers in de VS wel vaker op deze ludieke wijze verrast zijn. Hij besluit dit trucje dan ook gewoon na te doen. Ikink bestelt live in de uitzending een pizza en geeft de 18-jarige pizzakoerier een extraatje van 250 euro.

250 euro

De jongeman wordt eerst op het verkeerde been gezet. Hem wordt verteld dat de pizza voor een gast van het NH-hotel is, waar de uitzending van RTL Late Night opgenomen wordt. Maar dan loopt hij recht de studio in. Ikink vertelt de jongen dat hij voor de uitzending even met de pet rond is geweest en overhandigt hem de grootste fooi die hij tot dan toe gekregen heeft. 250 euro, handje contantje.

De jongen is duidelijk beduusd, maar laat wel weten heel erg blij te zijn met de gift. Wat hij ermee gaat doen, weet hij nog niet. ,,Ik denk dat ik iets leuk ga doen.”

Ex-drugsverslaafde

Jeff Louis, een voormalig drugsverslaafde die de laatste tijd moeite had de eindjes aan elkaar te knopen raakte zwaar geëmotioneerd door de vrijgevige daad van de kerkgangers, die hem graag een steuntje in de rug wilde geven tijdens de kerst.

Het is niet de eerste keer dat kerkgangers dit doen. Eerder ontving een pizzabezorger al een fooi van 1000 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Riante fooi voor pizzakoerier bij RTL Late Night
Sluiten