Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 3 dec 2015

Opgelet: Trailer nieuwe Batman uit

Ben Affleck en Henry Cavill zijn in de nieuwe film Batman v Superman: Dawn of Justice tegenover elkaar gezet. In de film van Zack Snyder worstelt men met de vraag wie de echte held is, Batman (Affleck) of Superman (Cavill). Affleck is onder andere bekend van Argo, Cavill van de Man of Steel en The Man from U.N.C.L.E. De Batmantrailer is donderdag uitgekomen. Je kunt hem hieronder zien.

Batman v Superman: Down of Justice is vanaf 24 maart in de Nederlandse bioscoop te zien.

De cast bestaat onder meer uit Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Holly Hunter,Diane Lane, Jeremy Irons,Laurence Fishburne, Michael Shannon, Jeffrey Dean Morgan, Gal Gadot, Jason Momoa.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Opgelet: Trailer nieuwe Batman uit
Sluiten