Esther Zandberg
Esther Zandberg Entertainment 10 dec 2015 / 19:50 uur

Michelle Obama rapt tieners toe

Dat Michelle Obama een bijzondere vrouw is moge duidelijk zijn, maar dat ze ook kan rappen is een nieuw feitje. In een filmpje van College Humor zien we de vrouw van de president zoals we geen enkele first lady ooit hebben mogen aanschouwen.

Studeren

In de video is de vrouw van Barack Obama samen te aanschouwen met komediant Jay Pharoah. Het filmpje is gemaakt voor de campagne Better Make Room waarin jongeren tussen de 14 en 19 worden aangespoord om verder te gaan studeren na het behalen van hun middelbare schooldiploma. Een boodschap die Michelle Obama helemaal ondersteunt. Vandaar ook dat ze instemde om mee te werken aan het grappige filmpje.

„Als je criminaliteit wilt bestrijden, moet je gaan studeren. Als je gedichten wilt gaan schrijven, moet je het hoofd vullen met kennis. Als je naar gras wilt staren, ga dan niet studeren. Voor alle andere dingen: ga studeren!”, zo luidt de tekst van de first lady. Hoewel ze aardig kan rappen en het ook nog eens leuk lijkt te vinden, vragen wij ons vooral af wat haar twee puberdochters hiervan vinden.

Reageer op artikel:
Michelle Obama rapt tieners toe
Sluiten