Remco Visser
Remco Visser Entertainment 14 dec 2015 / 12:16 uur

Leuk of Meuk: Trailer Independence Day-sequel

Zo’n 20 jaar na het eerste deel, krijgen we eindelijk een vervolg op de succesvolle science fiction-film Independence Day. Filmstudio Twentieth Century Fox gaf dit weekend het eerste voorproefje vrij van de sequel.

In Independence Day: Resurgence wordt de aarde wederom geteisterd door een buitenaardse invasie. In het vervolg op de kaskraker uit 1996 zien we hoofdrolspeler Will Smith overigens niet meer terug, maar Jeff Goldblum mag wel weer komen opdraven als ingenieur David Levinson. Hij krijgt hulp van Liam Hemsworth als kapitein Steven Hiller.

De nieuwe ‘Independence Day’, geregisseerd door Roland Emmerich, verschijnt op 30 juni 2016 in de Nederlandse bioscopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Leuk of Meuk: Trailer Independence Day-sequel
Sluiten