Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 31 dec 2015 / 09:31 uur

Laat je dromen uitkomen door Valerio Zeno

Dansen op een vulkaan, in een kerstboom springen of de iconische zoenscène uit GTST met Ferry Doedens naspelen. Niets is onmogelijk in Valhalla, het nieuwe programma van Valerio Zeno.

Hoe klein, groot, fantastisch of absurd de ideeën ook zijn, Valerio zal zijn best doen die waar te maken in de wekelijkse uitzending. Voor hem is dat een en al vermaak: „Wat is het een feest om mensen te mogen helpen met de meest uiteenlopende dromen. Vanuit mijn eigen studio zou ik dit het liefst iedere dag doen”, aldus de presentator.

Eerste uitzending

In de eerste uitzending, die maandag 4 januari om 20.30 bij BNN op NPO 3 te zien is, worden al heel wat mensen gelukkig gemaakt. De kinderwens van Eva gaat in vervulling, Louis uit Oeganda zingt het strijdlied van Conchita Würst (de vrouw met baard die het Songfestival won) om de acceptatie van homoseksualiteit onder de aandacht te brengen en Rob mag met zijn rolstoel alles omverrijden in de supermarkt van Valhalla.

Ook een droom die nodig werkelijkheid moet worden? Hier kun je je opgeven.

Reageer op artikel:
Laat je dromen uitkomen door Valerio Zeno
Sluiten