Mario Wisse
Mario Wisse Entertainment 28 dec 2015 / 09:48 uur

Katy Perry vervult kerstwens verbrand meisje

Katy Perry heeft de grootste kerstwens vervult van Safyre Terry, een 8-jarig meisje dat bij een brand in 2013 ernstig gewond raakte en haar vader, zusje en broertjes verloor. Safyre kreeg een handgeschreven kerstkaart van de zangeres, weet de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Barack & Beyoncé

Safyre kreeg meer dan een miljoen kerstkaarten en cadeautjes van mensen over heel de wereld. Ook president Barack Obama en Beyoncé stuurden haar een pakketje. Vanwege de grote hoeveelheid post bleek pas de dag na kerst dat ze ook een kaart van haar idool had gekregen. „Ik zal tijdens de kerst aan je denken, speciaal meisje", schreef Katy.

Naast een handgeschreven kaart heeft Katy haar een aantal dvd’s, een rugzak met capuchon, een handtas en een lichtgevend iPhone-hoesje gestuurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Katy Perry vervult kerstwens verbrand meisje
Sluiten