Carolien Tsao
Carolien Tsao Entertainment 17 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Home Alones Kevin is niet zo schattig meer

Nog steeds lachen we om de filmserie Home Alone, waarin de schattige Kevin los van zijn familie kerst moet vieren. Is het niet alleen in hun grote huis, dan is het wel in New York. Maar dat het eigenlijk best traumatisch kan zijn, daar staan we niet bij stil. Wel, dus. Tenminste, dat is de insteek van de eerste aflevering van de nieuwe webserie :DRYVRS, met de enige echte Macaulay Culkin – die ook de rol van Kevin had ­– in de hoofdrol.

Uber

De webserie is geïnspireerd op de bekende taxidienst Uber. Maker Jack Dishel bestelt aan het begin van iedere aflevering een taxi via een soortgelijke app als Uber en krijgt daarbij de meest bizarre bestuurders naast zich. Zo dus ook deze keer.

In de aflevering Just Me in the House by Myself is Culkin de bestuurder, maar uiteindelijk kruipt Dishel achter het stuur en lucht de volwassen Kevin zijn hart over zijn jeugdtrauma. Wanneer ze te maken krijgen met een autodief, komt het ineens goed van pas dat Kevin zo goed is in vallen zetten…

Kijk zelf maar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Home Alones Kevin is niet zo schattig meer
Sluiten