Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 29 dec 2015

Gortdroge humor slaat meeste aan bij Nederlander

Droge en cynische humor, daar kan het Nederlandse publiek het hardst om lachen. Ook zelfspot doet het goed. Dat is dinsdag uit het jaarlijkse Humoronderzoek van Comedy Central gebleken.

Het grappigste televisieprogramma van 2015 is dan ook De Kwis geworden. Met actuele vragen en muzikale parodieën leggen cabaretiers bekende Nederlanders het vuur aan de schenen. Zondag met Lubach en Geer en Goor volgen.

Meest komische tv-presentatoren

De meest komische presentatoren op televisie zijn Jeroen van Koningsbrugge en Chantal Janzen. Maar Martine Bijl heeft met Heel Holland Bakt ook veel harten gestolen. De tweede plaats in de top drie populairste presentatrices is daarom voor haar. Bovendien weet Linda de Mol nog steeds aan de eisen van het Nederlandse publiek te voldoen. Arjen Lubach en Paul de Leeuw zijn de nummer één en twee mannelijke presentatoren.

Terug van weggeweest

Cabaretier Herman Finkers is weer helemaal terug. Ondanks dat hij het podium voor even verliet, ziet het publiek hem als dé grappenmaker van 2015. De Oudejaarsconferentie wordt dit jaar dan ook door Finkers verzorgd. Hij laat Youp van ’t Hek (2) en Hans Teeuwen (3) achter zich.

De coolste dj

Edwin Evers is tot grappigste radio-dj verkozen. Samen met duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga en Gerard Ekdom vormt hij de top drie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Gortdroge humor slaat meeste aan bij Nederlander
Sluiten