Merel Rietveld
Merel Rietveld Entertainment 24 dec 2015

Film Bon Bini Holland maakt je een gelukkig mens

Een bezoekje aan de film Bon Bini Holland met cabaretier Jandino Aspiraat kan heel wat opleveren: allemaal blije mensen in 2016.

Uit een onderzoek van University of Hapiness is gebleken dat veel bezoekers vriendschappen meer waarderen na het zien van de film. Ook kijken ze positiever tegen hun leven aan en stijgt de algehele gelukservaring.

Verblijdende resultaten

Bioscoopbezoekers die naar de voorpremière kwamen, werd gevraagd zowel voor als na de film een enquête in te vullen. De resultaten uit de steekproef: één op de vijf ondervraagden voelde zich daadwerkelijk gelukkiger.

Waar gaat het over

Robertico Florentina, gespeeld door Jandino zelf, is een brutale, maar charmante oplichter uit Curaçao. Met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen in vakantiehuizen onderbrengt (waar de eigenaren zelf niets van weten), verdient hij geld.

Wanneer Florentina in aanraking komt met een gevaarlijke crimineel vlucht hij naar Nederland. Daar ontmoet hij Noëlla Maduro. Zij heeft een rijke vader, waar Florentina zijn zaak mee denkt te kunnen redden. Maar zijn tante Judeska, collega’s van FC Kip en buurvrouw Gerrie schoppen alles overhoop. Het loopt helemaal uit de hand als hij ook nog eens verliefd wordt op Noëlla.

Trailer

Vang hieronder alvast een glimp van de film op voor een klein geluksmomentje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Film Bon Bini Holland maakt je een gelukkig mens
Sluiten