Esther Zandberg
Esther Zandberg Entertainment 7 dec 2015 / 20:24 uur

Ed Sheeran speelt show voor 2 dollar, niemand komt

Voor een concert van de Brit Ed Sheeran moet je doorgaans aardig wat euro’s neerleggen. Maar wat nou als je een privé concert van de zanger kon meemaken, voor slechts 1,80 euro? Klinkt ongelooflijk natuurlijk. En dat is precies wat nietsvermoedende voorbijgangers vrijdag dachten.

Gordijn

De radio-dj’s Hamish en Andy hadden voor hun programma een goede stunt bedacht. Ze hadden namelijk Ed Sheeran uitgenodigd een deuntje te komen spelen, speciaal voor de liefhebbers. Alleen, de zanger zat achter een gordijn en was in eerste instantie niet te zien. De dj’s vroegen voorbijgangers op straat of ze voor slechts twee dollar een concertje van de zanger wilde zien, alleen niemand zag het zitten, zo schrijft Mashable. Niemand geloofde natuurlijk dat het écht de zanger was die zich achter het gordijn bevond.

Uiteindelijk duurde het ruim twee uur voordat één koppel het aandurfde om een kijkje te nemen. Zij kregen voor weinig geld een exclusief optreden. Toen het woord zich verspreidde dat het echt om de Engelse zanger ging, liep het wel opeens storm en waren de kaartjes niet aan te slepen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ed Sheeran speelt show voor 2 dollar, niemand komt
Sluiten