Eefje van Son
Eefje van Son Entertainment 13 dec 2015 / 13:21 uur

Dries Roelvink reageert op vertrek op benefietavond

Dries Roelvink heeft het verpest bij de organisatie van een grote benefietavond in Amsterdam zaterdagavond. De zanger zou zonder pardon en zonder een optreden te geven van het evenement vertrokken zijn om zogenaamd ‘geld te gaan verdienen’.

Omdat sportvereniging Only Friends, een club waar gehandicapten kunnen sporten, het zwaar gaat krijgen nu het Ronald McDonald Kinderfonds heeft besloten om de komende jaren minder subsidie te gaan geven, was er een benefietavond georganiseerd. Zangers Wesley Bronkhorst en Peter Beense traden belangeloos op. Dat was ook de bedoeling met Dries, maar dat is schijnbaar nooit gebeurd. Jan Heijst, vrijwilliger bij Only Friends, laat dit aan AT5 weten.

Vertrokken via achterdeur

Volgens Heijst zou de zanger om klokslag 20:00 uur een liedje komen zingen, maar moest uiteindelijk een kwartier eerder aan de bak en dat ging niet zonder slag of stoot. Dries at vijf broodjes worst en hield het toen voor gezien. „Hij is vertrokken via de achterdeur", zegt Heijst. De vrijwilliger is er helemaal niet blij mee en wil dan ook dat Dries weet dat dit helemaal niet kan. „Er staan hier 600 gehandicapte kinderen te wachten. Wij moesten ons excuses aanbieden aan het publiek."

Helaas is het niet de eerste keer dat Dries zijn fans teleur zou stellen, aangezien de zanger vorige maand tijdens een optreden in Almere besloot te stoppen, omdat hij iets te diep in het glaasje had gekeken. Gelukkig kon presentator Gaston Starreveld wel om de actie van de zanger lachen: „Dries zou optreden, maar hij is gewend aan zijn reality show. Dan denkt hij zeker dat er niet genoeg mensen komen kijken bij het optreden vanavond en gaat hij ervandoor.”

Reactie op Facebook

Dries heeft zelf op Facebook gereageerd op het verhaal en is het er niet mee eens wat er gezegd wordt. Volgens de zanger was er totaal iets anders aan de hand. Hij moest namelijk nog drie andere optredens weggeven die avond en doordat het te lang duurde voordat hij op de benefietavond het podium op kon, was hij bang dat de hele avond in duigen zou vallen. Dries heeft toen besloten niet meer op te treden.

https://www.facebook.com/dries.roelvink.12/posts/1241622285922857

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dries Roelvink reageert op vertrek op benefietavond
Sluiten