Sophie Moerman
Sophie Moerman Entertainment 19 dec 2015 / 09:00 uur

Doutzen heeft geen spijt van exit Victoria’s Secret

Doutzen Kroes heeft geen spijt van haar beslissing om dit jaar niet meer mee te lopen met de catwalkshow van Victoria’s Secret. Dat vertelde het wereldberoemde topmodel vrijdagavond bij RTL Late Night.

"Ik heb het wel gevolgd hoor", zegt ze over de show die in november werd gelopen. Of haar opvolgers, waaronder de Nederlandse Romee Strijd, het goed hebben gedaan? "Jazeker, ze doet het heel goed." Spijt van haar keuze heeft Doutzen niet. "Ik zou het er nu echt niet meer bij kunnen hebben", vervolgt Kroes die momenteel heel erg druk is.

Dance4life

Zo kwam de blonde Friezin deze week terug van een reis naar Nepal voor het goede doel Dance4life. Kroes ging daarheen om aandacht te vragen voor kindhuwelijken. "Ik wilde graag iets doen voor vrouwenrechten", zegt Doutzen, die geschrokken is van de verhalen die ze er heeft gehoord. Toch wil ze graag terug, omdat ze gelooft dat dit soort dingen kunnen veranderen. "Het is ook zo’n mooi land met een mooie cultuur, ondanks alles wat ik heb gezien", zegt Kroes.

Perspectief

Doutzen benadrukt dat ze het belangrijk vindt om zich in te zetten voor het goede doel en om dit soort reizen te maken. "Ik vind het heel belangrijk om te gaan en om mij te realiseren wat ik heb. Het is goed om mijn leven af en toe in perspectief te zien."

Primetime

Zondagavond om 23.00 uur wordt een verslag van de reis van Doutzen uitgezonden op RTL4. Het model is daar blij mee, hoewel ze ook vindt dat het tijdstip niet zo goed gekozen is. "Dat is geen primetime en dat vind ik wel heel teleurstellend."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Doutzen heeft geen spijt van exit Victoria’s Secret
Sluiten