Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 14 dec 2015 / 15:33 uur

Clip van De Staat verslaat Adele en Stromae

Met hun clip voor de single Witch Doctor heeft De Staat heeft de publieksprijs tijdens het elfde International Music Video Festival in Parijs gewonnen. De concurrentie voor de Nijmeegse groep was niet gering, zo kon er onder meer op Adele met Hello en Stromae met Quand C’est gestemd worden. Ook U2 en the Chemical Brothers behoorden tot de genomineerden.

In de video staat zanger Torre Florim centraal, maar dat wat er om hem heen gebeurt, heeft waarschijnlijk de stemmen in de wacht gesleept. Via een animatie zijn er namelijk honderden kort- en kaalgeschoren mannen met een ontbloot bovenlijf om de frontman heengezet. Ze bewegen en voeren patronen uit op de maat van de muziek, waardoor je drie minuten geboeid naar de clip zit te kijken.

Bekijk hieronder de videoclip van Witch Doctor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Clip van De Staat verslaat Adele en Stromae
Sluiten