Sophie van Oostvoorn
Sophie van Oostvoorn Entertainment 19 dec 2015 / 15:45 uur

Chris Brown betrokken bij knokpartij

Chris Brown was vrijdagavond betrokken bij een knokpartij bij de club Argyle in Hollywood. Volgens TMZ was de rapper na een optreden naar de club gegaan, maar bij het vertrek kreeg hij bijna klappen te verduren.

Na het avondje feesten wilden Brown in zijn Lamborghini stappen maar toen iemand de telefoon uit een van Chris’ vrienden sloeg, ontstond er onenigheid. Chris weet niet makkelijk weg te komen omdat de ruziemakers zich om zijn auto hadden verzameld. Pas toen de beveiligers van de rapper schreeuwden dat ze aan de kant moesten gaan, kon Chris met een gerust hart naar huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chris Brown betrokken bij knokpartij
Sluiten