Eefje van Son
Eefje van Son Entertainment 20 dec 2015 / 09:57 uur

Adele rookte 25 sigaretten per dag

Adele stopte met roken omdat ze vreesde dat ze eraan dood zou gaan. „Als ik door was blijven paffen zou ik hoogstwaarschijnlijk overlijden aan een aan roken gerelateerde ziekte”, vertelt Adele aan The Daily Mirror.

Keelonsteking

„Als ik zou overlijden door bijvoorbeeld longkanker, dan zou ik daar zelf schuldig aan zijn en dat is niet niets om trots op te zijn." Adele rookte 25 sigaretten per dag tot ze in 2011 een keelontsteking kreeg en haar stem kwijtraakte, waardoor ze niet kon optreden.

Na een operatie waarschuwden artsen haar dat roken haar carrière in gevaar bracht. Daarop besloot ze definitief te breken met de gewoonte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adele rookte 25 sigaretten per dag
Sluiten