Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 25 nov 2015 / 17:35 uur

Waylon: ‘Voor veel mensen blijf ik een junk’

Waylon is altijd open geweest over zijn vroegere drugsverslaving. Ook in de gloednieuwe LINDA.meiden doet de zanger een boekje open over zijn huidige kijk op drugs.

In de nieuwe editie van LINDA.meiden is Waylon (35) in gesprek met schrijfster Laura Maaskant (21) die lijdt aan een ongeneeslijke vorm van kanker. In het gesprek vertelt de zanger openlijk zijn huidige mening over drugs.

„Ik ken weinig mensen die recreatief kunnen gebruiken”, aldus Waylon in het interview. „Ja, daar begint het mee. Tot het moment dat je vier feestjes in één week hebt, en je vier keer gebruikt. Then you’re fucked. Zo ging het bij mij ook.”

Klaar met drugs

Waylon is nog altijd helemaal klaar met drugs. „Nu moet ik er niets meer van hebben, al wordt het me nog vaak aangeboden. Wanneer ik bedank, kijken ze alsof ze water zien branden. Voor veel mensen blijf ik kennelijk een junk, de nieuwe Herman Brood.”

Lees het volledige interview met Waylon en Laura Maaskant in de nieuwe LINDA.meiden, die vanaf nu in de winkels ligt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waylon: ‘Voor veel mensen blijf ik een junk’
Sluiten