Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 30 nov 2015

Teleurgestelde Gordon stopt met zingen

Gordon stopt ermee. Na 25 jaar op de bühne vindt de entertainer het welletjes en heeft daarom besloten een punt te zetten achter zijn zangcarriere. Met twee jubileumconcerten neemt hij volgend jaar afscheid als zanger.

Koffie

In een persbericht maakt Gordon maandag bekend zich volledig te willen richten op zijn tv-loopbaan en koffietenten Blushing in Blaricum en Amsterdam. ,,Met pijn in mijn hart zeg ik vaarwel aan misschien wel het allermooiste en leukste wat er was in mijn leven. Mijn interesses zijn veranderd en mijn tv-carrière staat op dit moment nummer 1. Ook mijn koffiesalons Blushing verdienen mijn volledige aandacht."

Een van de redenen om te stoppen met zingen is het feit dat de Amsterdamse artiest zich nooit gewaardeerd heeft gevoeld voor de muziekindustrie. ,,Ik heb me altijd enorm gewaardeerd gevoeld door het publiek maar nooit echt door de industrie. Hilversum heeft nooit een blijk van waardering laten horen aan mij in al die jaren dat ik bezig ben. Het uitbrengen van platen heeft tegenwoordig niet echt zin meer met de huidige houding tegenover Nederlandse artiesten van de radio samenstellers."

Op 28 en 29 november 2016 neemt Gordon in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam afscheid als zanger.

Bekijk hieronder Gordon’s muzikale hoogtepunten.

Kon ik maar even bij je zijn

Ik hou van jou

Ik bel je zomaar even op

Omdat ik zo van je hou

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Teleurgestelde Gordon stopt met zingen
Sluiten