Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 2 nov 2015 / 11:30 uur

RTL4 gaat met Humberto Tan het nieuwe jaar in

Fans van Humberto Tan opgelet: dit jaar kun je met de vrolijke presentator het nieuwe jaar in. Dat heeft RTL bekendgemaakt.

Dit jaar wordt oudejaarsavond op RTL 4 in een nieuw jasje gestoken. RTL heeft bekendgemaakt dat Humberto Tan op de laatste dag van 2015 namelijk voor het eerst een anderhalf uur durende special van RTL Late Night krijgt. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Matthijs van Nieuwkerk, die al jaren met De TV Draait Door te zien is op oudejaarsavond.

Geen concurrentie

Tan en Van Nieuwkerk lijken dan ook niet te willen concurreren: RTL Late Night krijgt 31 december een uitzending van 20.30 uur tot 22.00 uur en De TV Draait Door is te zien op NPO 1 vanaf 21.30 tot 22.30.

Een traditie waar wel aan wordt vastgehouden is de oudejaarsuitzending van Ik Hou Van Holland, die na de speciale uitzending van RTL Late Night op RTL 4 wordt uitgezonden. Ook dit jaar kunnen we dus aftellen met Linda de Mol.

https://www.youtube.com/watch?v=Ca6uOgQA3NA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
RTL4 gaat met Humberto Tan het nieuwe jaar in
Sluiten