Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 4 nov 2015 / 10:00 uur

Rihanna cancelt Victoria’s Secret Fashionshow

De Victoria’s Secret Fashionshow komt steeds dichterbij en is voor veel mensen hét evenement van het jaar. Rihanna heeft daar maling aan; de zangeres cancelt dinsdag haar optreden bij de show.

Het was Rihanna die dit jaar wederom mocht optreden tijdens de 2015 Victoria’s Secret Fashionshow op 10 november. Een hele eer, maar de zangeres vindt haar aankomende album Anti toch een stukje belangrijker. Volgens People Magazine cancelt de zangeres haar optreden bij Victoria’s Secret om het album te kunnen afmaken. Dat album, eerder bekend als #R8 heeft nog steeds geen releasedatum, terwijl de eerste single FourFiveSeconds al een jaar geleden werd uitgebracht.

Vervanger

Rihanna hoeft zich geen zorgen te maken om een waardige vervanger: de artiesten staan in de rij om de show te mogen ondersteunen met een optreden. De Britse Ellie Goulding, bekend van hits als Love Me Like You Do vervangt Rihanna. Het optreden loopt mooi samen met de release van Goulding’s album Delirium, dat vrijdag 6 november uitkomt.

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ7vcYLAo5I

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rihanna cancelt Victoria’s Secret Fashionshow
Sluiten