Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 29 nov 2015

Perez Hilton weer lyrisch over TVOH-kandidate

Kandidate Jennie Lena heeft weer diepe indruk gemaakt met een optreden in The Voice of Holland. De bekende Amerikaanse blogger Perez Hilton wijdde zaterdag een uitgebreide en euforische blogpost aan de Nederlandse zangeres.

Favoriet

,,Dit is een van onze meest favoriete kandidaten van het programma aller tijden”, schrijft Hilton. Jennie Lena zong bij ‘The Knockouts’ in het programma het nummer All By Myself, dat in 1975 voor het eerst werd uitgevoerd door Eric Carmen, maar vooral bekend is van Celine Dion.

Niet alleen Perez Hilton was onder de indruk. Van de jury, die bestaat uit Sanne Hans, Ali B., Marco Borsato en Anouk, kreeg Jennie een staande ovatie. De kandidate zit in het team van Anouk, die na het optreden toegaf dat ze met moeite haar tranen weg kon slikken.

Het is niet de eerste keer dat Perez Hilton onder de indruk is van Jennie Lena. Eerder noemde hij haar auditie al ‘de beste auditie ooit’. Ze zong toen Who’s Loving You van The Jackson 5. Na Hiltons aanbeveling werd het filmpje van de auditie vele miljoenen keren bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Perez Hilton weer lyrisch over TVOH-kandidate
Sluiten