Jordy Kruse
Jordy Kruse Entertainment 27 nov 2015 / 20:05 uur

Ophef om spierbundel Faberyayo

Op sociale media is enige ophef ontstaan over de cover van de nieuwe Men’s Health. Rapper Pepijn Lanen, beter bekend als Faberyayo , siert de voorkant van het blad en valt op door zijn gespierde lichaam inclusief gigantische biceps en een sixpack.

De rapper van De Jeugd van Tegenwoordig zette een foto van de cover op Instagram. Veel volgers reageerden verbaasd, want zo gespierd had men Pepijn nog nooit gezien. Sommigen vermoeden dat de foto is gefotoshopt. Foto’s van enkele weken geleden werden er zelfs bijgehaald om te bewijzen dat de spieren niet echt zijn.

Volgens televisiepresentator en hunk Arie Boomsma zijn de aantijgingen echter klinkklare onzin. Boomsma trainde Faberyayo de afgelopen twee jaar stiekem in zijn Amsterdamse gym.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ophef om spierbundel Faberyayo
Sluiten