Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 9 nov 2015 / 13:00 uur

Ook Hipster Barbie stopt met Instagram

Instagrammer SocalityBarbie, beter bekend als Hipster Barbie, heeft zichzelf bekendgemaakt en kapt ermee.

Het is de week van de stoppende socialmediasterren. Nadat bekend was geworden dat Essena O’Neill stopt met social media (het verhaal ging viral), stopt ook het Instagramaccount SocalityBarbie ermee. Dit maakte oprichtster Darby Cisneros woensdag bekend.

View this post on Instagram

That 3 minute hike was so worth it. #vsco #vscocam #socality #liveauthentic #livefolk #visualcoop #finditliveit #getoutside #letsgosomewhere #neverstopexploring #exploreeverthing #exploremore #explore #adventure #lifeofadventure #pnw #pacificnorthwest #thatpnwlife #northwestisbest #thegeatpnw #greatnorthcollective #igrsportland #pdx #portland #oreagon #upperleftusa #liveoregon #wildernessculture #peoplescreative

A post shared by Socality Barbie (@socalitybarbie) on

In een op woensdag geplaatste Instagrampost laat Darby zichzelf voor het eerst zien en geeft ze in haar onderschrift ook meteen aan dat dit het einde is van SocalityBarbie. „Ik wilde mezelf aan jullie voorstellen en jullie bedanken voor het waarderen van dit account. Ik ben begonnen met SocalityBarbie om een manier te vinden om de draak te steken met alle Instagramtrends die ik belachelijk vond. Nooit in een miljoen jaar had ik gedacht dat ik deze hoeveelheid aandacht zou krijgen”, zegt Darby onder de foto.

View this post on Instagram

Having coffee with this gem 💎 . Can I just say how amazing this girl is?! She keeps me grounded and inspires me to live my best authentic life. So glad we are in community together. I just wish she didn't live all the way in LA. #friendbrag #postthepeople #gem #thisismycommunity #vsco #liveauthentic #socality #livefolk #pnw #portland #oregon #explore #lifeofadventure #thegreatpnw #kinfolk

A post shared by Socality Barbie (@socalitybarbie) on

Toch vindt Darby het welletjes geweest: ze heeft haar doel bereikt. „Vanwege de aandacht is de deur geopend voor goede discussieonderwerpen zoals hoe we onszelf online willen presenteren, de krankzinnige hoeveelheid tijd die mensen besteden aan het creëren van het perfecte Instagramleven en de twijfel over onze authenticiteit en motieven. Het was fantastisch om dit account te runnen, maar ik geloof dat SocalityBarbies werk hier klaar is.”

View this post on Instagram

Walked to work this morning and stopped every couple of yards to take a picture of my feet in the leaves. I was only 15 minutes late. 🍁🍂 #autumn #fall #vsco #vscocam #socality #liveauthentic #livefolk #kinfolk #visualcoop #finditliveit #getoutside #neverstopexploring #exploreeverthing #explore #adventure #lifeofadventure #pnw #pacificnorthwest #thatpnwlife #northwestisbest #thegreatpnw #greatnorthcollective #pdx #communityfirst #oregon #upperleftusa #peoplescreatives #wildernessculture

A post shared by Socality Barbie (@socalitybarbie) on

Darby geeft in de post aan dat het Instagramaccount nog even blijft bestaan, zodat mensen die een kijkje willen nemen de kans nog krijgen. Het account SocalityBarbie is overigens niet te koop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook Hipster Barbie stopt met Instagram
Sluiten