Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 7 nov 2015 / 15:15 uur

Normaal aangehouden om oerend hard ritje

Bennie Jolink en zijn band Normaal hebben vannacht een avontuurtje meegemaakt. Ze reden na een optreden in het Limburgse America nogal hard naar huis, toen ze langs de kant werden gezet door de politie.

Jolink zette een video van het incident op Facebook en schreef erbij wat er precies aan de hand was. "Op de weg terug van America worden (met 160 km/u) van de weg gehaald omdat er een lampje in hun ogen scheen. Ja gek hé?! We hebben dorst en de koelkast zit in de kofferbak en weet je? Daar is geen licht….dus met zaklamp in de mond, gitaren aan de kant, tassen op een hoop gooien en heen & weer met dat lampje. Van de weghalen heeft ook z’n voordelen; we moesten toch pissen. En wat valt op? Als je ze filmt willen zij zo snel mogelijk weer weg, en wij niet want we moesten nog."

Normaal is bezig aan een afscheidstournee. Of de band een boete kreeg wegens te hard rijden, meldt Jolink er niet bij. Facebook-gebruikers reageren verdeeld op het verhaal. Sommige mensen vinden het maar kinderachtig gedoe en ‘hadden Bennie intelligenter ingeschat’. Andere mensen vinden dat de band best mag ontspannen na een optreden, als de chauffeur maar niet drinkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Normaal aangehouden om oerend hard ritje
Sluiten