Astrid Ottens
Astrid Ottens Entertainment 16 nov 2015 / 09:35 uur

Nielson schrijft lied over aanslagen Parijs

Singer-songwriter Nielson heeft een lied geschreven over de aanslagen in Parijs. ,,Ik besloot het van me af te schrijven.”

Op zijn Facebookpagina schrijft hij dat hij gisteren bij vrienden was toen hij hoorde over de aanslagen in Parijs. ,,Ik kon mijn ogen en oren niet geloven en het lukte me niet meer om het los te laten.”

Omdat loslaten niet lukte, besloot de zanger zijn gevoelens op papier te zetten. ,,Tot diep in de nacht ben ik alles blijven volgen. Kampend met dezelfde vragen als zoveel mensen over waar dit heen gaat met de wereld.”

Nielson waarschuwt zijn fans nog wel even voor de kwaliteit van de opname: ,,Het is niet mooi, niet gepolijst. Het is wat het is en ik moest er wat mee doen.”

https://www.youtube.com/watch?v=PPfQ9JVLf8Q

Reageer op artikel:
Nielson schrijft lied over aanslagen Parijs
Sluiten