Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 15 nov 2015

Nicki Minaj aangeklaagd door nachtclub

Nicki Minaj heeft een rechtszaak aan haar korte rokje hangen. De Amerikaanse Chateau Nightclub sleept de rapper en zangeres voor de rechter.

‘Snel verdiend’, moet Nicki Minaj in mei gedacht hebben toen ze in de Chateau Nightclub van het Paris hotel in Las Vegas had opgetreden. De rapper en zangeres was destijds uitgenodigd om een uur in de club op te treden na afloop van de populaire bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Manny Pacquiao. Nicki kwam echter een uur te laat, zong slechts twee nummers en vertrok na 35 minuten alweer naar huis.

Terugbetalen

De popster stak wel de volledige 236.000 dollar die ze voor het optreden zou vangen in haar zak. Dat pikt Chateau Nightclub niet: ze besluiten Nicki voor de rechter te slepen, omdat zij niet gekregen hebben waar ze voor betaalden. Bovendien zegt Chateau Nightclub dat niet alleen zij, maar ook de fans die het optreden in de club bezochten boos en teleurgesteld zijn. Chateau eist nu dat Nicki het geld terugbetaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Nicki Minaj aangeklaagd door nachtclub
Sluiten