Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 23 nov 2015 / 12:12 uur

Miss Piggy vertolkt haar eigen versie van ‘Hello’

Niet One Direction, Ariana Grande of Rihanna, maar Miss Piggy stal gisteren de show tijdens de American Music Awards. Of liever gezegd: tijdens de commercials, waar onze favoriete Muppet een fantastische versie van Adele’s Hello vertolkte.

Voor wie het even gemist heeft: het is uit tussen Miss Piggy en haar grote liefde Kermit de Kikker. Dat is niet iets wat stilletjes voorbij kan gaan, vond ook Miss Piggy. Daarom vertolkte ze haar eigen versie van Hello van Adele tijdens de reclames van de American Music Awards en dat deed ze met een allure waar de Britse zangeres die nu overal op één staat nog een puntje aan kan zuigen.

De reclame voor de nieuwste aflevering van The Muppets heeft meteen zijn doel bereikt: het filmpje gaat viral en Miss Piggy was (zoals ze dat zelf graag ziet) het onderwerp van gesprek tijdens de AMA’s. En terecht!

De nieuwe serie van The Muppets gaat vrijdag om 21.00 uur van start bij Veronica.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Miss Piggy vertolkt haar eigen versie van ‘Hello’
Sluiten