Puck Roest
Puck Roest Entertainment 1 nov 2015 / 12:20 uur

Heidi Klum is opnieuw de koningin van Halloween

Het was Halloween en dat betekent dat topmodel Heidi Klum zich wederom in een fantastisch kostuum liet hijsen. De Duitse schone pakt elk jaar groots uit. Dit jaar bewees Klum opnieuw dat ze de ware koningin van Halloween is, ze ging verkleed als Jessica Rabbit.

De transformatie naar het fictieve sekssymbool had heel wat voeten in de aarde. Ruim een week voor het horrorfeest was ze al bezig met de voorbereidingen. Zo liet ze een enorm paar borsten en een flinke derrière aanmeten, bewijzen de foto’s van TMZ. „Ik word de fantasie van elke man”, vertelde La Klum vorige week trots.

View this post on Instagram

#heidiHalloween @prorenfx @mikefontaine237

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Lees ook: Is dit de ziekste Halloweengrap ooit?

Optreden

Zaterdagavond was het eindelijk zover. Het duurde maar liefst tien uur om Klum in het kostuum te hijsen maar het resultaat is dan ook verbluffend. Het 42-jarige model maakte een indrukwekkende entree op eigen Halloweenfeest, waarna ze de optrad met het bekende nummer van Jessica Rabbit uit de film Who Framed Rodger Rabbit?

Klum deelde de gehele transformatie op haar Instagramaccount. Zo is goed te zien hoe ze een compleet masker, nepborsten en een bilpartij kreeg aangemeten. Ja, het is duidelijk. Niemand viert Halloween beter dan Klum.

View this post on Instagram

#heidiklumhalloween #heidihalloween

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

View this post on Instagram

#heidiHalloween @prorenfx

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Lees ook: Heidi Klum pakt Donald Trump terug met video

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Heidi Klum is opnieuw de koningin van Halloween
Sluiten