Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 10 nov 2015 / 16:30 uur

Deze celebrities hebben een gekke productenlijn

Gwen Stefani heeft een kledinglijn voor honden ontwikkeld in samenwerking met PETCO. De zangeres en modeontwerper is lang niet de enige die een niet zo voor de hand liggende productenlijn uitbrengt. Metro zet vijf andere voor je op een rijtje.

Carmen Electra

Carmen Electra kennen we natuurlijk als sexy actrice, maar wie wist dat de schone dame een hele stripteaselijn heeft, inclusief een eigen strippaal? Het gaat om een Carmen Electra pole kit en volgens de website polefordancing.net gaat het hier zelfs om één van de beste paaldanskits die je op de wereld kunt vinden. Steek die maar in je zak Carmen.

Ron Jeremy

Ron Jeremy staat vooral bekend om zijn… ahum. Eh, laten we zeggen: video’s die niet geschikt zijn voor kinderen. Als we denken aan een productlijn die bij de 63-jarige ‘acteur’ past, komen we dan ook al snel uit bij de 18+ sectie. Jeremy zelf ook, maar toch in een andere hoek dan je zou verwachten: hij heeft zijn eigen lijn met speciale rum, die overigens gewoon in Nederland te koop is voor zo’n 25 euro per fles.

Heidi Klum

Bij een model gaat het vaak om dun blijven. Een dieetboek zou dus voor de hand liggen voor een supermodel, maar Heidi Klum heeft er een broertje dood aan. Sterker nog, het Duitse supermodel heeft jaren geleden een eigen lijn met snoepgoed op de markt gebracht. Het gaat om yoghurtsnoepjes en fruitsnoepjes in drie varianten, die alweer tien jaar geleden in de schappen lagen.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone is natuurlijk een beer van een kerel en het is dan ook vrij logisch dat de acteur zijn naam verbindt aan proteïnevoedsel. Het werd echter een beetje vreemd toen Stalone een nieuw proteïnerijk product bedacht; eentje die niet heel sexy overkomt: High Protein Pudding. We kunnen er niks mooiers van maken.

Snooki

Snooki staat om heel veel bekend, maar niet om het feit dat ze heel goed luisterde naar wat haar gezegd werd. We hebben dan ook geen flauw idee hoe het kan dat de realityster uiteindelijk een eigen collectie koptelefoons wist uit te brengen, maar het is haar gelukt. Er zijn versies met honderden diamantjes en (hilarische!) koptelefoons in de vorm van een hoofdbandje met strik.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze celebrities hebben een gekke productenlijn
Sluiten