Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Entertainment 16 okt 2015

Voor wie het gemist heeft: Jan Smit hing vast

Er keken donderdagavond 2,2 miljoen mensen naar het Televizier-Ring Gala, dus dat betekent dat bijna 14,8 miljoen Nederlanders (baby’s meegeteld) een ontzettend grappig moment hebben gemist. Het was geweldig, het was leedvermaak: Jan Smit hing vast in een tuigje.

Lees ook: Televizier-Ring: Johnny de Mol de grote man

Smit wilde à la Tom Cruise even de Mission Impossible-held uithangen en daalde van het plafond naar beneden, op een vrouw. Dat ging nog best goed. Het grappige moment vond daarna pas plaats. Hij hing namelijk vast. Ongeveer een meter boven de grond. In een tuigje. Als een baby. Arme Jan.

Je ziet hem gewoon denken „Godver, daar hang ik dan.” We snappen je, Jan.

Baksteen

Jan heeft ook gereageerd op het incident. ,,Ik zou heel smooth net boven het meisje terechtkomen, haar de Ring overhandigen en als een komeet weer omhoog schieten. Maar niets van dat alles,” aldus Jan tegen de Mediacourant. ”Ik kwam als een soort baksteen voorover terecht en uiteindelijk blijf je hangen. Dan voel je je toch wel een beetje lullig, omdat je weet hoe cool het kan zijn.”

Kijk hier het fragment terug. Het wordt grappig vanaf 1:40 minuut.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Voor wie het gemist heeft: Jan Smit hing vast
Sluiten